View Single Post
Old 12-17-2009, 07:37 AM
Geo's Avatar
Geo Geo is offline
Guru

[quote = Λητώ? 102694] Hi Geo,

χαίρομαι που σας βλέπω σε πλήρη λειτουργία πειραματίζεται .. Είμαι ακόμα ανάκτηση
Σχετικά με τον υδράργυρο:
Έχω ίδιο αναμνήσεις ως max .. παίζει με βαρύ σταγονίδια - Neverending διασκέδαση .. Πραγματικά ζω σε μια πόλη ορυχείων υδραργύρου με παράδοση 500 ετών και 800 km φρεάτων κάτω από την πόλη .. μέχρι το ορυχείο έκλεισε πριν από λίγες δεκαετίες.
Mercurialism ή δηλητηρίαση υδράργυρος είναι μια άσχημη, αλλά θα πρέπει να εισπνέετε παρτίδες των ατμών υδραργύρου (π.χ. κοντά σε χυτήριο) να αρρωσταίνουν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν το χειρισμό ενός δεύτερου κιλό. Εξάτμιση του υδραργύρου σε θερμοκρασία δωματίου είναι αργή. Επίσης, μην ανησυχείτε για το έδαφος, τη βλάστηση ή ζώα .. (απλά δεν το κάνει σύμφωνα με τα λαχανικά σας) .. Επίσης, δεν χρειάζεται να φορούν κανένα προστατευτικό μάσκες - γεω δεν είναι αστείο

Ορισμένα άλλα στοιχεία από τη μνήμη μου και τις ιστορίες της πόλης ..
Δεν υπάρχουν χάπια θεραπεία (όπως το σελήνιο) για τη δηλητηρίαση υδραργύρου - τουλάχιστον κάθε ότι κάνουμε κάτι καλό. Ήπια συμπτώματα είναι: σιελόρροια, απώλεια των δοντιών, κουνώντας - τρόμος. Δεν θα περιγράφουν χειρότερα τα συμπτώματα, αλλά είναι αρκετά αμετάκλητη.
Παράκελσος ήταν πρώτα να παρατηρεί και να περιγράψει τον υδράργυρο εξόρυξης και τήξης των ασθενειών, αλλά προβλέπεται επίσης υδράργυρο ως θεραπεία για την σύφιλη ...
Βάφτισε «Νέα» ανθρακωρύχοι συνήθως πήρε κρυφά πτώση του υδραργύρου στο φλιτζάνι κρασί τους .. αποτέλεσμα είναι άμεσα παρτίδες διάρροια και των διακωμώδηση ...
Σε ορισμένα τμήματα της πόλης μας, απλά πρέπει να χώνει μια τρύπα στο έδαφος και υπάρχουν σταγόνες υδραργύρου, πάνω από έντονες βροχοπτώσεις έχετε πισίνες του υδραργύρου στην κοίτη του ποταμού .. 500 ετών κληρονομιά
Υδράργυρος σε σωλήνες νερού είναι καλοήθεις και δεν βλάπτει - μην ανησυχείτε για κοντινά παροχές νερού, είναι πολύ πιο δύσκολη η πρόσληψη λαχανικών αυξάνεται σε μολυσμένο έδαφος ή απλά τρώει παρτίδες ψαριών τόνου από την Αδριατική θάλασσα ή την Ιαπωνία ..

Ελπίζω Geo σας έχω ηρεμήσει ...
για όλους τους άλλους που δεν έχουν εμμονή με Quicksilver .. Συγγνώμη για την ενόχληση [/ quote]

Hi Leto.
I am very Glad for your answer

Best Regards